Adventi fotópályázat!!!

Adventi fotópályázat!!!

Kedves Borkedvelő Barátaink!
Hamarosan elindítjuk a tavaly is nagy sikerrel megrendezett Adventi fotópályázatunkat!???
Az eddigiektől eltérően két kategóriában – „Ünnepi hangulat” illetve „Bor a konyhában” témákban várjuk a pályázatokat.
„Bor a konyhában”: Főzzetek valami finomat, készítsetek egy fotót a hozzá választott Thummerer borral, és küldjétek el nekünk üzenetben instagramon vagy facebookon/e-mailben recepttel együtt( thummerer@thummerer.hu ). A képeket a promóció első napjától az eredményhirdetést megelőző napig várjuk azaz 2020.12.15 -ig. A legjobbnak ítélt ételt/képet mi is megfőzzük, illetve közzétesszük oldalunkon a recepttel együtt. A kiválasztott ételfotó készítőjét megajándékozzuk egy felejthetetlen borkóstolóval és pincelátogatással egybekötött vacsorával a Thummerer Pincészet és Magtár Fogadó felajánlásából.
„Ünnepi hangulat”: A tavalyi pályázathoz hasonlóan idén is olyan karácsonyi hangulatú fotókat várunk, melyeken valamilyen formában megjelennek Thummerer bor(ok). Ebben a kategóriában két nyertest hirdetünk. Egy „Közönségdíjas” és egy „Pincészetdíjas” díjazott nyereménye egy-egy Klasszikus borválogatás és egy-egy palack Brut Nature Pezsgő a Thummerer Pincészet felajánlásából.
Az „Ünnepi hangulat” játék menete:
Pályázatok beérkezése: Facebook üzenetben a Thummerer Pincészet Facebook oldalára vagy a thummerer@thummerer.hu email címre „Adventi pályázat” tárgymegjelöléssel. A fotókat 2020.11.23 – 2020.12.05. között várjuk.
A képek közzététele és szavazás: A beérkezett pályázatokat egy mappában és egyszerre tesszük közzé 2020.12.06. Vasárnap a Thummerer Pincészet hivatalos Facebook oldalán. Az a kép nyeri el a „Közönségdíjat”, amelyik 2020.12.06 – 2020.12.15. között a legtöbb „like-ot” szerzi.
Eredményhirdetés: Az Adventi fotópályázat két kategóriájának nyerteseit 2020.12.16-án tesszük közzé. A nyertesekkel üzenetben azonnal felvesszük a kapcsolatot annak érdekében, hogy az ajándékcsomagok már az ünnepi ételek méltó kísérői legyenek.
A játékban való részvétel feltétele a nyeremények sorsolásakor a 18. életév betöltése.?