

Egri Bikavér Superior 2013 Magnum
A legkiemelkedőbb évjáratokban készítjük el Bikavér superiorunkat, mely egy magasabb színvonalat testesít meg. Összetételét tekintve megjelennek benne Kárpát-medencei és világfajták. Kékfrankos alapon, Merlot-t, Cabernet franc-t, Cabernet sauvignon-t és Syrah-t házasítottunk, így a teltség és fűszeresség mellett gyümölcsös illatok is felfedezhetők benne. A teljes almasavbontást és a 18 hónapos hagyományos tölgyfahordós érlelést követően egy hosszú palackos érleléssel maximalizáljuk a komplexitást. Marhahúsos, vadhússal készült ételek mellé fogyasztva egyedülálló összhangot teremt, 16-18°C-on fogyasztva.
9999 Ft Törzsvásárlói ár: 8999 Ft (1000 Ft kedvezmény!) VIP ár: 8499 Ft (1500 Ft kedvezmény!)
További információk
Tömeg | 2,2 kg |
---|---|
Termőhely | |
Alkohol | |
Sav | |
Űrtartalom | |
Típus | |
Ft/ 1 l | |
Ft/ 1,5 l | |
Fajtaösszetétel | Kékfrankos, Merlot, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Syrah |
Egri Bikavér Superior 2013 Magnum – A hagyomány csúcsa nagy palackban
Ikonikus házasítás a legjobb évjáratból, dupla méretben – elegancia, erő és érleltség egyesülése
Az Egri Bikavér Superior 2013 Magnum a borászat kiemelkedő tételsorozatának egyik ékköve, amelyet kizárólag a legjobb évjáratokban készítünk el. A klasszikus Kékfrankos-alapú házasítás nemzetközi fajtákkal – Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon és Syrah – egészül ki, megteremtve a mélység, fűszeresség és gyümölcsösség tökéletes harmóniáját.
A hosszú fahordós és palackos érlelés során kialakult komplexitás, valamint az 1,5 literes Magnum kiszerelés méltóvá teszi ezt a bort különleges alkalmakra és gyűjtők számára is.
Ízvilág és karakterjegyek
-
Szín: Mély rubinvörös, sötét árnyalatokkal
-
Illat: Érett meggy, szeder, fűszerek, enyhe dohány és étcsokoládé
-
Íz: Tartalmas test, integrált tanninok, hosszan tartó, fűszeres lecsengés
Ajánlott fogyasztás és ételpárosítás
Ez a bor tökéletes választás:
-
Érlelt marhahúsos ételekhez (steak, marhapofa)
-
Vadhúsból készült fogásokhoz (szarvas, vaddisznó)
-
Gombás, fűszeres ragukhoz vagy kemény érlelt sajtokhoz
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16–18°C
Dekantálás: legalább 1–2 óra ajánlott
Származás és borkészítés
Az Egri borvidék válogatott területeiről származó szőlőből készült. A bor teljes almasavbontáson ment keresztül, majd 18 hónapos hagyományos tölgyfahordós érlelést, végül hosszú palackos érlelést kapott. Ez biztosítja a komplexitást, érlelhetőséget és kifinomultságot, ami egy superior szintű Bikavér alapkövetelménye.
Rendeld meg most, és koronázd meg vele az ünnepi asztalt
Az Egri Bikavér Superior 2013 Magnum egyedülálló borélményt kínál azoknak, akik értékelik a mélységet, a harmóniát és a hosszú életű borokat. Tökéletes választás ünnepekre, különleges alkalmakra vagy reprezentatív ajándéknak.
Vásárolj bizalommal!
- ✓ 48 órás házhozszállítás
- ✓ díjnyertes borok
- ✓ 100% garancia
- ✓ utánvétes fizetés
- ✓ kártyás fizetés Borgunon keresztül
- ✓ 1984 óta működő családi pincészet
- ✓ 2011-ben "AZ ÉV PINCÉSZETE"
- ✓ 1995-ben az "ÉV BORTERMELŐJE"
- Gluténmentes
- Vegán
Vélemény írásához lépj be előbb.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.